За компанията

За компанията

Компания HERBALIFE

стартира дейността си през 1980 г. в Лос Анжелис, САЩ, като фирма, предлагаща здравословна програма за контрол на теглото. Основният продукт на HERBALIFE е шейк Формула 1 – заместител на хранене.

Днес концепцията на HERBALIFE се измества все повече към здравословно хранене и активен начин на живот, хранене за спорт и активни хора, но програмата за контрол на теглото е все още истински бестселър на световния пазар.

Затова и логото днес е HERBALIFE NUTRITION – което представлява идеята за здравословно хранене за всеки ден и спорт като начин на живот!

 Защо Хербалайф Хранене?

Марка №1


Herbalife Nutrition - международна компания, която подобрява живота на хората в продължение на 40 години, е представена в 94 държави. Какво прави Herbalife Nutrition марка номер 1? Ефективни персонализирани програми за отслабване? Или това е безценно преживяване в създаването на балансирана диета? Безспорно всичко това е неразделна част от Хербалайф Храненето, но, на първо място, Хербалайф Храненето са хората. Хора, които се грижат за качеството на продуктите, хора, които искат да направят света по-добро място.
 

Високо качество на продукта


Повече от 4,8 милиона Хербалайф хранителни протеини се разклащат всеки ден! Производството, което може да осигури на хората такъв обем продукция, се нуждае от постоянен мониторинг.

Всички продукти на Herbalife Nutrition подлежат на строг контрол, който отговаря на международните стандарти за качество и законите на страните, в които се разпространява.

Това се потвърждава от участието на компанията в голям брой индустриални, търговски и обществени организации: Световната асоциация за директни продажби, Руската асоциация за директни продажби, SRO (Съюз на производителите на хранителни добавки за храна), AEB Association (Европейска бизнес асоциация), Националната асоциация на диетолозите и диетолозите (NADN) , Русия).

СъщоХербайфе Храненето е основател на Международния алианс на асоциациите за диетични / хранителни продукти (IADSA).

Производството на продуктите на Herbalife Nutrition отговаря на изискванията на международните производствени практики, включително GMP (Good Manufacturing Practice) и HACCP Анализ на риска в системата за управление на безопасността на храните с критични точки (HACCP).
 

Науката в основата


Производството на нашите висококачествени продукти се основава на научен подход.

Herbalife Nutrition редовно провежда клинични изпитвания на своите продукти с помощта на водещи експерти и институти по целия свят, използвайки техните резултати за непрекъснато подобряване на качеството на техните продукти.

По-специално, ефективността на продуктите на Herbalife Nutrition беше потвърдена от клинично проучване, проведено от Руския изследователски институт по хранене RAMS през 2014 г .: програма за отслабване, използваща протеиновата шейк Формула 1 на компанията и смеси от протеини Формула 3, е по-ефективна от стандартната нискокалорична диета , Според резултатите от проучването тези продукти са одобрени от Националната асоциация на диетолозите и диетолозите.

Всички изследвания се извършват в съответствие с етичните принципи на Хелзинкската декларация, Правилата на GCP (Добра клинична практика, Добра клинична практика) и приложимите регулаторни изисквания.
 

Нобелови лауреати


300 учени от цял ​​свят участват в създаването и усъвършенстването на продуктите на Herbalife Nutrition, 50 от които са доктори на науките. Компанията има Научен консултативен съвет.

Голям персонал от експерти с богат опит, които са признати професионалисти в своята област, постоянно се консултира със служители и клиенти.

Сред учените, които работят с Herbalife Nutrition, има и носител на Нобелова награда *.

Луи Игнаро е не само член на Научния консултативен съвет на Хербалайф Хранене, но и признат експерт в областта на сърдечно-съдовата система.

* Нобеловата академия, като независима организация, не е свързана с Herbalife Nutrition и не може да дава препоръки или да одобрява всички продукти на Herbalife Nutrition®
 

Собствена продукция в световен мащаб


Ключът към качеството на продукта Herbalife Nutrition е собственото ни производство, което ни позволява да контролираме всеки етап и да се фокусираме върху качеството и ефективността.

Herbalife Nutrition се придържа към стратегията Seed to Feed, която е да управлява целия производствен процес: от получаване на съставки до създаване на крайния продукт - което позволява по-задълбочен контрол на качеството на всеки етап от производството .

Съставките за бъдещи продукти се отглеждат в екологично чисти райони на планетата под строг надзор на специалисти.След претърпяват внимателен подбор и обработка. На този етап се прави анализ на концентрацията на витамини и полезни компоненти, контрол на чистотата и безопасността.

Повечето продукти се произвеждат в Центъра за иновации и производство в Уинстън-Салем (САЩ). Всички продукти преминават през контрол на качеството и стриктна проверка за съответствие със състава, посочен на етикета.

След професионално транспортиране продуктите се съхраняват внимателно в центровете за продажби на Хербалайф Nutrition, откъдето идва при вас.
 

Основи на храненето


Продуктите на Herbalife Nutrition са създадени специално, за да направят живота ви по-добър, но за да постигнете резултати по пътя към по-добра версия на себе си, трябва да се храните правилно и да поддържате активен начин на живот. 6 ключови елемента ще ви помогнат в това: протеини, витамини и минерали, здравословни мазнини, фибри, фитонутриенти и воден баланс. Комбинацията от тези елементи, личен план и постоянна подкрепа от нашите специалисти ще ви позволят да подобрите живота си, постигайки целите си и преодолявайки всички препятствия.

Нужда от помощ? Оставяйки заявка в сайта, можете да говорите с личен консултант Herbalife Nutrition, който с удоволствие ще проведе безплатен уелнес тест за вас и ще разработи програма за балансирано хранене и контрол на теглото.

ПРОДУКТИТЕ НА HERBALIFE са разделени в няколко основни групи!

Подробна информация за продуктите може да получите от вашия треньор.
Тъй като нуждите на всеки човек са индивидуални, желаното краен резултат – различен, няма как информация за състава и произхода на продукта, насочва, който продукт и в какъв режим на прием е подходящ за вас.

За да постигнете желания резултат / отслабване, натрупване на мускулна маса, енергия и здраве или друго, е необходимо да се консултирате с мен, като след задълбочен анализ ще предложа подходящи продукти, хранителни режими и цялостен подход към проблема Ви, индивидуално за Вас.

https://www.livechatalternative.com/