РЕЗУЛТАТИ НА КЛИЕНТИ

РЕЗУЛТАТИ НА КЛИЕНТИ

ЧРЕЗ ПРОДУКТИТЕ можете да постигнете
Добро здраве!
 Забавяне на процесите на стареене
 Много енергия
 Дългосрочен контрол на теглото
 Лесни и здравословни решения за хранене в ежедневието!

 

Bcичĸи peфepeнции зa ĸoнтpoл нa тeглoтo ca cвъpзaни c Πpoгpaмaтa нa Xepбaлaйф зa ĸoнтpoл нa тeглoтo, ĸoятo вĸлючвa нapeд c дpyги нeщa: бaлaнcиpaн peжим нa xpaнeнe, peдoвнa физичecĸa aĸтивнocт, пoдxoдящa днeвнa дoзa тeчнocти, xpaнитeлни дoбaвĸи, ĸoгaтo ce изиcĸвa и пoдxoдящa пoчивĸa. Индивидyaлнитe peзyлтaти ce paзличaвaт.

 

Ние сме това, което ядем.

Това е буквално вярно: от хранителните вещества, доставени на нашето тяло. Здравите кости, силните мускули, красивата кожа или гъстата коса са показател за достатъчно полезни вещества.

Висококачествената храна е нашето жизненоважно гориво, но за съжаление не винаги можем да си набавим това от съвременните продукти. Дори тези, които се считат за напълно естествени, са се променили твърде много през последните няколко десетилетия.

И така, зелето е загубило повече от 80% калций, ябълките – повече от 40% витамин С. В почти всички продукти количеството желязо е намалено наполовина.
Междувременно нуждата на съвременния човек от витамини, минерали и редица други биологично активни вещества е много по-висока от тази на този, който е живял на планетата, да речем само преди 100 години. Животът ни е придружен от редица фактори, изискващи повишена консумация на „жизненоважно гориво“: стрес, свързан с висок ритъм на живот и т. Нар. Информационен смог, живота в голимите градове, условията на околната среда, тютюнопушене, алкохол, наркотици …

Добрата новина е, че продължителността на живота през последния век се е увеличила с около 30 години. И това не е свързано с нищо друго, освен с развитието на цивилизацията: с появата на високите технологии и новите лекарства, с най-новите изследвания за това как работи човешкото тяло и как да го поддържаме здраво въз основа на най-новите открития на превантивната медицина. Експертите смятат, че съществува определена връзка между продължителността на живота и въвеждането на хранителните добавки. 95% от населението използва биоактивни добавки в Япония, 80% в САЩ ,а в България още под тези проценти. В същото време средната продължителност на живота в Япония е 82 години, в САЩ – 77 години, средно в Европа – 77 години, в България – 74,5 години.

В нашите възможности е да избираме превенция или лечение: като коригирате диетата си с разнообразни възстановяващи, уелнес или поддържащи продукти, можете не само да намалите риска от хронични заболявания, но и да подобрите качеството на живот като цяло.

 В допълнение към отделните витаминно-минерални продукти препарати и има комплекси, които подобряват работата не на един орган, а на цялата система. Правилно подбраните програми и помоща от треньор ви позволява оптимално да комбинирате и по този начин да засилите ефекта на отделните добавки, като по този начин можете да се отървете от токсините, да подобрите състоянието на сърцето и кръвоносните съдове, да защитите нервната система и да възстановите имунитета, да дадете нов импулс на живота си.

Енергия, тонус, благополучие ще се върнат в живота ви – всичко, за да посрещнете новия ден с усмивка!

 

Прочетете историите на хора,постигнали уникални резултати и отлично здраве,благодарение на продуктите,съвместната работа с треньор и група за подкрепа!

 

ИСТОРИЯТА НА МАЯ

ИСТОРИЯТА НА МАРГО

ИСТОРИЯТА НА ЕЛЕНА

ИСТОРИЯТА НА ТАНЯ

ИСТОРИЯТА НА ЙОНИ

ИСТОРИЯТА НА ДИЯН

ИСТОРИЯТА НА ТОТКА

 

https://www.livechatalternative.com/