Immune Booster-Вашият SMART щит

Immune Booster-Вашият SMART щит
25 януари 2021

Имунният бустер е помощно средство за вашата имунна система. С високо съдържание на основни витамини и минерали, които допринасят за нормалната функция на имунната система, като: витамин С, витамин D, селен и цинк.

Лесен за консумация в 10 удобни сашета.

  • Освежаващ вкус на касис
  • Съдържа EpiCor®, съставка с научно доказани свойства, базирана на сушени дрожди
  • Високо съдържание на основни витамини и минерали, които допринасят за нормалната функция на имунната система като: Витамин С, Витамин D
  • Селен и цинк, които допринасят за нормалната функция на имунната система

Immune Booster се предлага в опаковки от 10 единични сашета, идеални за когато сте в движение!

Нашата имунна система е много сложна, която работи безшумно и непрекъснато всеки ден. Тази освежаваща добавка съдържа и EpiCor® , научно доказана съставка, базирана на сушени дрожди.

 

Защо ферментатът Епикор е уникален

EpiCor – пълноценен хранителен ферментат е съставка, произведена при употребата на естествени дрожди  (“Saccharomyces cerevisiae”), която преминава през ферментация и изсушаване. 

Седем публикувани клинични изследвания показват как Епикор не само подкрепя имунната система, но я и засилва.

 

Епикор се произвежда чрез специален процес на ферментация, заложен като стандарт в хранителната индустрия вече повече от 70 години. При този процес се създават се създава уникална палитра от метаболити, които носят хранителни ползи. 

Епикор започва от хлебна мая – безопасен естествен микроорганизъм съществуващ в природата и използван от хиляди години за производството на бира, вино, хляб и други храни. Специализираният процес на Ембрия стартира с лишаването на маята от кислород, което кара дрождите да произвеждат подкрепящи имунната система съставки и метаболити като протеини, пептиди, антиоксиданти, полифеноли, органични киселини и нуклеотиди. Този естествен, уникален ферментационен процес съдържа също полезните съставки от клетките на дрождите като 1-3 1-6 бета глюкани и манани. Този уникален продукт се отличава от често срещаните бирена мая или пречистени бета глюкани.  

Последната стъпка от производствения процес включва специфично и нежно изсушаване за да се уловят специфичните нутриенти, създадени по време на ферментацията. Ембрия смила дехидратирания ферментат и го пакетира в контейнери за съхранение и обработка. Целият процес се ръководи от строги стандарти, които да гарантират високо качество и безопасност. 

Как действа Епикор

4  нива на имунна защита 

За разлика от други витамини или съставки, които са прости имуностимуланти, Епикор е пълноценна хранителна добавка, която клинично доказано подкрепя и засилва имунната система по няколко различни начина:  

Имунен щит: Първа и втора линия на защита

Първа линия на защита: Епикор подсилва мукозния щит като значително увеличава секрецията на имуноглобулин А в слюнката (sIgA). sIgA е ключово антитяло в слюнката и другите мукусни мембрани. (1) sIgA антитела се намират в очите, носа и другите мукусни мембрани в цялото ни тяло за да помогнат улавянето на патогените преди да могат да ни навредят. (2)

Втора линия на защита: Епикор подкрепя друго и ниво на имунна защита, като увеличава активността на клетките-убийци. Тези клетки са тип бели кръвни телца, които циркулират в кръвта и органите ни и са бързи и ефективни в откриването и унищожаването на лошите клетки още при самото им възникване или навлизане.(3) Клетките убийци нямат нужда от други клетки за да разграничат “добрите” от “лошите” клетки.  (4) Това ги прави много по-бързи в реакцията си да опазят тялото здраво.  

Антиоксидант

Антиоксидантите циркулират в кръвта и тъканите и помагат за предпазването на клетките от оксидативни увреждания, които в дългосрочен план могат да се отразят на имунната система. (5) Публикувани изследвания показват, че Епикор помага да се сили имунния щит посредством увеличени антиоксидативни сили в кратки срокове – около 2 часа.

 

Здраве на корема и червата
Все повече хора приемат хранителни добавки не само за подкрепа на храносмилателната, но и за имунната си система, защото храносмилателната система играе огромна роля за функционирането на имуннната. На практика, десетки трилиони полезни бактерии в храносмилателния тракт са важна част за това да сте здрави. За да помогнете на бактериите в червата си да оцелеят и живеят, те се нуждаят от храна, наречена пребиотици, която поддържа добрите бактерии като bifidobacteria и lactobacill здрави и в оптимални количества. Епикор действа като пребиотик в сложни модели на храносмилателната система като увеличава bifidobacteria и lactobacilli и важните за чревното здраве късоверижни мастни киселини, наречени бутират.

 

убликувани изследвания показват, че Епикор помага на хората да имат повече “здрави дни”, като:

  • Целогодишна подкрепа за дихателната система и здравето на синусите
  • Поддържане комфорта на носните пътища
  • Поддържане на имунна защита срещу ежедневни предизвикателства
  • Подкрепа за здравето на храносмилателния тракт

 

Ако този уникален продукт ви заинтригува,пишете ни за повече информация!

 

ПОРЪЧАЙ ТУК!

 

 

https://www.livechatalternative.com/