Как социалната подкрепа подобрява загубата на тегло?

Как социалната подкрепа подобрява загубата на тегло?
1 април 2021

Намирането на други, които ценят здравето и благосъстоянието (лично или онлайн), осигурява мотивация и помага да поддържате инерцията си от практическа и емоционална гледна точка.

 

Намерете съмишленици 

Започнете с търсене на съмишленици във всички аспекти на вашия живот. Шансовете са да си взаимодействате със здрави хора всеки ден, макар че може да не го знаете.

Независимо дали работите от вкъщи или в офиса, вероятно около вас има други хора, които активно работят за отслабване и подобряване на здравето си.

 

Бъдете промяната, която искате да видите

Искате ли да започнете нещо дори по време на работа, за да помогнете на себе си и на другите? Започнете група за съвместен  обяд или насърчавайте пешеходни срещи в подходящо време.

Ако работите от вкъщи, насърчавайте съотборниците си да използват онлайн инструмент за отчитане, за да проследяват своята дейност. Изградете малко състезание и награди и изведнъж ще откриете, че хората са на борда с вас.

 

Намери приятел за тренировка

 

Споделянето на някой друг за това, което ще направите днес, помага да се случи наистина,дори когато ви предстои натоварен ден. Ако в крайна сметка се оправдавате, хората,на които сте споделили ще ви попитат.

 

Онлайн поддръжка за отслабване

Чувствате ли се, че ви липсва подкрепа от семейството и приятелите? Изследванията показват, че онлайн поддръжката може да запълни тези пропуски.

Ние предлагаме онлайн помощ чрез група за подкрепа в социална мрежа,безопасно място за споделяне на успехи или задаване на въпроси. 

 

За да се възползвате максимално от онлайн подкрепа за отслабване,запишете се в нашия ВИРТУАЛЕН КЛУБ!

 

Като цяло загубата на тегло е ДЪЛЪГ процес, който естествено идва с възходи и спадове. Намирането на социална подкрепа за отслабване от колеги, съседи и онлайн връзки ще увеличи шансовете ви за успех и дори ще повиши фактора забавление по пътя.

 

 

https://www.livechatalternative.com/