Как бързо да отслабнете през пролетта

Как бързо да отслабнете през пролетта
15 април 2021

Повечето от тези, които искат да се сбогуват с наднорменото тегло, избират лесен, на пръв поглед метод за постигане на желания резултат -  гладни или изтощителни диети. Диетолозите не препоръчват практикуването на подобни методи за отслабване, тъй като загубените по този начин килограми се връщат двойно, а самото гладуване е вредно за здравето на организма. Начинът за отслабване трябва да бъде постепенен и компетентен, докато отслабването не трябва да се ограничава в консумацията на хранителни вещества и витамини. Следвайки нашите съвети, можете да преосмислите диетата си и да започнете да се храните балансирано, за да отслабнете, без да нарушавате здравето си.

 

Съвет №1: Хранете се балансирано

  • Обогатете диетата си с храни, богати на витамини и минерали. През пролетта тялото изпитва хранителен дефицит, който трябва да се попълни. 
  • Яжте поне 5 малки хранения на ден, закуските между храненията трябва да включват само здравословни, нискокалорични храни, като плодове или протеинови барове Herbalife;
  • Ферментиралото мляко, както и храни с високо съдържание на фибри (плодове, зеленчуци, бобови растения и зърнени храни) се препоръчват да бъдат включени в диетата сутрин, като ги ядете преди обяд, стомахът ви ще се настрои да работи правилно през целия ден;
  • Не забравяйте за важността и необходимостта от здравословна закуска, която ускорява метаболизма след сън и попълва запасите от хранителни вещества в организма, както и осигурява усещане за ситост за дълго време;
  • Избягвайте висококалоричните храни и намерете балансирани в диетата алтернативи. Можете да готвите здравословни и вкусни ястия по балансирани рецепти, които са публикувани на нашия уебсайт.
  • Яжте храни, богати на протеини. Протеинът е основният градивен елемент на човешкото тяло, който осигурява на тялото правилния метаболизъм и участва в усвояването на мазнини, въглехидрати, минерали и витамини. Но основният му плюс за тези, които искат да отслабнат, е, че консумацията на богати на протеини храни осигурява усещане за ситост за дълго време - това не ни позволява да преяждаме и намалява броя на консумираните калории.

 

Съвет №2: Водете активен начин на живот

body_780е500_1.jpg

 

Пролетта е горещ сезон за спортните клубове и секции, тъй като през този период процентът на желаещите да влязат във форма се увеличава. Успехът при отслабване зависи  80% от храненето и 20% от физическата активност, което ви позволява да укрепите мускулния корсет и да придадете на тялото релефна форма. Също така, редовните упражнения допринасят за производството на хормони на щастието не по-лошо, отколкото от еклер или кутия шоколадови бонбони, а резултатите ще бъдат отразени в тялото ви от релефа на мускулите, а не от излишни сантиметри.

Водете активен начин на живот, тъй като спортът може да ускори метаболизма ви. Докато правим тренировка във фитнеса, в тялото ни протичат много химични реакции - така метаболизмът се ускорява. Дори 10-15-минутна домашна тренировка ще бъде доста ефективна от гледна точка на подобряване на метаболизма.

 

Съвет # 3: Отстранете излишната вода от тялото си

Излишната течност в организма води до подуване и наддаване на тегло. При липса на влага тялото започва да се натрупва и съхранява течност във всяка клетка на тялото и в междуклетъчното пространство се нарушава метаболизмът, поради което възникват проблеми с натрупването на излишната течност. Трябва да утолите жаждата си не с газирани, подсладени напитки или сокове, а с чиста вода в достатъчно количество. Продуктът на Herbalife Хербал алое концентрат ще помогне за лекото отстраняване на излишната влага от тялото като ви хидратира, което също предотвратява натрупването на излишна течност и спомага за поддържането на естествения баланс на микроелементите. В допълнение към това, редовно правете антицелулитен масаж, чийто лимфодренажен ефект помага за отстраняването на застоялата течност от междуклетъчното пространство.

 

Спортът и правилното хранене са ключовете за успеха в работата върху себе си и тялото си. Също така се препоръчва да си водите дневник за отслабване, да записвате постиженията си в него и периодично да правите снимки „преди“ и „след“, благодарение на които можете да видите резултата, който само ще ви мотивира да го подобрите.

Изт. bud-v-forme.ru

 

И сигурно сте чували,че продуктите сами по себе си не работят,ако незнаете как правилно да ги използвате.Затова,нашият съвет е да си осигурите треньор,който ще ви дава нужната информация.

ПИШЕТЕ НИ !

https://www.livechatalternative.com/