АЗ ИЗБРАХ ДА ИМАМ ТРЕНЬОР

АЗ ИЗБРАХ ДА ИМАМ ТРЕНЬОР
3 юли 2020

Bcичĸи peфepeнции зa ĸoнтpoл нa тeглoтo ca cвъpзaни c Πpoгpaмaтa нa Xepбaлaйф зa ĸoнтpoл нa тeглoтo, ĸoятo вĸлючвa нapeд c дpyги нeщa: бaлaнcиpaн peжим нa xpaнeнe, peдoвнa физичecĸa aĸтивнocт, пoдxoдящa днeвнa дoзa тeчнocти, xpaнитeлни дoбaвĸи, ĸoгaтo ce изиcĸвa и пoдxoдящa пoчивĸa. Индивидyaлнитe peзyлтaти ce paзличaвaт.

 

Септември 2017 г се запознах с Хербалайф.Тогава бях на 43 г и тежах 92 кг.Имах високо кръвно,бъбречни кризи,нервен стомах,краката ме боляха.Проблем ми беше да се кача в автобуса за работа или да качвам стълби.Лекарите ми казваха,че трябва да отслабна,но никой не ми каза как.

Пробвала съм какво ли не,добавки,хапчета,чайове от аптеките,резултата беше нулев.Опитвах да спортувам,но поради килограмите не ми се много получаваше.

В един септемврийски ден съвсем случайно моята дъщеря вижда табелата на клуб по здравословно хранене в АПК.Отидох на безплатен анализ на тялото.Направиха ми измерване и всички показатели ми бяхя в червено.И въпреки че разбирах колко не са добре нещата при мен,аз не бях убедена че ще започна програма.Но въпреки недоверието все пак реших да опитам.

Изготвиха ми хранителен режим,закупих си продуктите.Първите две седмици свалих 4 кг.После застой и тъкмо да се отчаям нещата тръгнаха.Но продуктите ми бяха доста скъпи.Започнах да си ги купувам от друго място и спрях да ходя в клуба.Така свалих 28 кг. и реших все пак да отида на едно измерване.

Треньорите ме приеха,направиха ми измерване и се оказа,че освен килограмите съм свалила 7 кг мускулна маса.Без треньор нямаше как да го зная,освен че не се чуствах енергична.Затова смятам,че е по.добре да си в клуб и да си имаш треньор,който да проследява резултатите ти.А по-евтино ми стана,когато отново станах лоялен клиент на клуба и си спечелих привилегията.

Сега съм член на екипа  и мога да се измеря когато си поискам,а си имам и треньор.Желая успех на всички,които решат да се доверят на клуба!Лесно е,стига да поискаш!

https://www.livechatalternative.com/