Вече имам цели и мечти, които искам да постигна

Вече имам цели и мечти, които искам да постигна
3 юли 2020

Bcичĸи peфepeнции зa ĸoнтpoл нa тeглoтo ca cвъpзaни c Πpoгpaмaтa нa Xepбaлaйф зa ĸoнтpoл нa тeглoтo, ĸoятo вĸлючвa нapeд c дpyги нeщa: бaлaнcиpaн peжим нa xpaнeнe, peдoвнa физичecĸa aĸтивнocт, пoдxoдящa днeвнa дoзa тeчнocти, xpaнитeлни дoбaвĸи, ĸoгaтo ce изиcĸвa и пoдxoдящa пoчивĸa. Индивидyaлнитe peзyлтaти ce paзличaвaт.

 

Какво за мен е Herbalife? Ако някой ме беше попитал преди две години сигурно, щях да му кажа, че е място на което ходя да се тегля спазвам хранителен режим, но нищо повече. Може би защото не го разбирах. Правех го не толкова защото ми допадаше здравословния начин на живот, а по скоро защото виждах щастието в очите на мама, когато имах резултат. Е да имах бях – 20 кг, около 6,5%мазнини и около – 50см в обиколки, но не го разбирах. Не ми беше ясно защо трябва да ходя на групите за подкрепа, защо трябва да участвам в събитията, та нали ходех да ме мерят и теглят беше достатъчно. Е да, ама не.

Две години по-късно, след половин година почивка от режима и близо 30кг в плюс, попаднах на една лекция от консултант на Herbalife. Консултантката, която водеше лекцията каза нещо върху, което не се бях замисляла до този момент: „За да имаш резултати е най-важно да имаш три неща. Първо да ползваш продуктите на herbalife, втори да участваш в група за подкрепа и трето да имаш добър треньор.“

Е аз имах продуктите, ползвах ги, но не участвах, нито в група, нито имах треньор. Тогава реших искам тази промяна и искам тя да бъде трайна и качествена този път.

Да трудно е да свикнеш, в началото ми беше неудобно, когато присъствах на лекциите, но в последствие почнах да се чувствам удома си и по сигурна. Записах се в онлайн предизвикателството за един месец, за да се стимулирам да бъда по-стриктна, за да се справя. Трябваше да почна и айробика в клуба, но за мен беше удоволствие, защото хората с които Herbalife ме срещна, са позитивни, безкористни в помощта си към другия, зареждащи те с такава енергия, за да се мотивираш да успееш. Ето, че и резултата не закъснея, започнах да се справям с това, което исках да променя в себе си, да получа по-добрата моя версия.

Благодаря на хората, които не се отказаха от мен и ме подкрепяха, дори и да греша някъде. Показваха ми верния път и се радваха с мен за малките победи, които имах. Благодарна съм, че доказах на себе си че мога да се справя с предизвикателство, защото аз сама не вярвах, че ще успея, но успях. Вече съм новчовек И продължавам напред.

Вече имам цели и мечти, които искам да постигна. А ти искаш ли да видиш своята по добра версия? Попитай ме как това може да бъде реалност и създай заедно с нас по-добрата своя версия!!

https://www.livechatalternative.com/