Yellow 60 таблетки

48,00 лв. 36,00 лв.
  • Кат. номер: 0030
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката
Винаги искате да изглеждате добре, особено през лятото. И сладкото не допринася много за това ви желание! Ако дори жегата не прекъсне желанието за сладко, тогава поверете въпроса на хром. Този микроелемент е активната съставка в Herbalife Nutrition Yellow таблетки. В комбинация с екстракт от гарциния камбоджа помага за намаляване на апетита за сладко, помага за контролиране на апетита като цяло и стимулира изгарянето на мазнини.
Гарциния камбоджа намалява апетита и допринася за постигането на чувство за ситост по естествен и безопасен за организма начин. Намалява силните пристъпи на глад, особено в следобедните часове на деня. Допринася за поддържането на нивата на кръвната захар в норма.
Гарциния камбоджа (Garcinia Cambogia) противодейства на превръщането на въглехидратите в мазнини. Това ще бъде особено полезно за хора, които обичат рафинирани въглехидрати, като бързи закуски, сладкиши и др. Честата консумация на прости („бързи”) въглехидрати е една от най-често срещаните причини за затлъстяването и наднорменото тегло. Гарциния камбоджа подпомага за здравословно отслабване, чрез стимулиране изгарянето на излишните мазнини, особено онези от тях, които се съхраняват в областта на талията и ханша.

 

Yellow е хранителна добавка, богата на хром, която допринася за поддържането на нормални нива на кръвна захар и спомага за метаболизма на хранителните вещества..

КЛЮЧОВИ ПРЕДИМСТВА

Хранителна добавка, съдържаща хром, за поддържането на нормални нива на кръвната захар.

ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ?
Регулиране на нивата на кръвната захар през целия ден може да помогне за намаляване на енергийните спадове, които могат да доведат до лека закуска.

УПОТРЕБА
Възрастни: Взимайте две таблетки дневно като хранителна добавка, може да се приема по всяко време на деня или през нощта.

Доставка

Доставката е напълно безплатна до офис на Еконт при поръчки на стойност над 100 лева!За поръчки до 100 лева доставката до офис на Еконт е фиксирана на 5.00 лева. Доставка до адрес с Еконт е 8.00 лв. независимо от стойността на поръчката. Доставките се извършват в срок от 3-7 работни дни.

Подобни продукти

https://www.livechatalternative.com/