Козметика- външно хранене

ИНТЕЛИГЕНТНО ПОДХРАНВАНЕ НА КОЖАТА

РЕЗУЛТАТИ СЛЕД 7 ДНИ

Великолепна коса. Сияйна кожа.

Като експерт в храненето, Хербалайф предоставя и експертно подхранване за кожата. Нашата линия от продукти за кожата съдържа над 15 витамина и растителни елемента, които подхранват кожата Ви ежедневно.

Подобрете външния вид на кожата си с нашата уникална комбинация от витамин B3, антиоксидантните витамини C и E, алое вера и други растителни съставки. Линията на Хербалайф SKIN е дерматологично тествана, не съдържа сулфати* и няма добавени парабени**.

Нашите клинично тествани продукти помагат да постигнете оптимални резултати всеки ден, включително по-мека, по-гладка, по-сияйна кожа и намаляване появата на фини линии и бръчки.

 

СЪВЕТИ И ТЕНДЕНДЕНЦИИ

Как мога да разбера, дали кожата ми е от тип нормална до суха?

Нормалната до суха кожа обикновено има петна където се бели, повърхността изглежда без блясък и фините бръчици са по-видими, особено около очите и над устните. Грубото почистване, студеното време, топлината на закрито и сухият климат правят кожата стегната и чувствителна. За щастие, хората с нормална към суха кожа обикновено нямат петна и пъпки. При нормална към суха кожа, добавете Почистващия и успокояващ алое лосион на Хербалайф SKIN към ежедневния си режим.

Как мога да разбера, дали кожата ми е от тип нормална до мазна?

Нормалната до мазна кожа лъщи, особено в Т-зоната (нос, брадичка, чело и бузи). Тези зони имат повече мастни жлези, отколкото другите части на лицето и затова са по-омазнени и по-често има пъпки по тях. Порите може да бъдат по-забележими, петната също, а лицето може да е чувствително към агресивни и изсушаващи лосиони, които съдържат спирт. При нормална до мазна кожа, използвайте Почистващ и изглаждащ цитрус гел.

Необходимо ли е да използвам хидратиращи продукти, ако имам мазна кожа?

С една дума – да! За да функционира кожата Ви по най-добрия начин, трябва да е добре хидратирана. Дори и най-мазната кожа може да има ниски нива на хидратация. Независимо какъв тип кожа имате, хидратирането е важна стъпка към здравата кожа и трябва да бъде правено всяка сутрин и всяка вечер преди лягане. Линията на Хербалайф SKIN предлага Почистващ и изглаждащ цитрус гел, разработен за нормална до мазна кожа.

Кога да нанеса серума? Кога е по-добре – преди или след Нощния крем или Дневния лосион?

Серумът винаги се нанася ПРЕДИ хидратиращия крем. Обикновено серумите са с по-лека текстура и консистенция. Те са формулирани, за да доставят съставките по-дълбоко в кожата, отколкото могат хидратиращите кремове. Затова е важно да нанесете първо серума, а след това нощните и дневните кремове. Запомнете, че за максимално добър резултат винаги трябва да почистите и тонирате кожата си, преди да поставите серума.

Защо използването на нощен крем е важно?

Клетките на кожата се възобновяват по-бързо от които и да е други клетки в тялото. Най-натоварените часове за клетъчно възобновяване настъпват докато спите. Това е времето, през което тялото поправя щетите, които е претърпяло през деня. Точно, когато новите клетки се раждат, е наложително да използвате нощен крем, който е обогатен с витамини и хранителни вещества, за да се улесни подновяването на здрави клетки. Линията Хербалайф SKIN съдържа богат на антиоксиданти нощен крем за всички типове кожа, за да помогне в борбата с признаците на стареене.

Мога ли да използвам едновременно Стягащия околоочен гел и Хидратиращия околоочен крем?

Всеки продукт е разработен с конкретна функция за грижа за кожата. Стягащият околоочен гел помага на кожата около очите да стане по-стегната, докато Хидратиращият околоочен крем дава много необходимата хидратация и спомага за намаляване появата на фини линии и бръчки. За максимален резултат, най-добре е да се придържате към дневен и нощен режим, който включва Стягащ околоочен гел сутрин и Хидратиращ околоочен крем вечер. Все пак, ако решите да използвате и двата продукта, прилагайте гела първо, изчакайте така около една минута, докато попие и след това нанесете отгоре Хидратиращия околоочен крем.

Каква е разликата между Стягащия околоочен гел и Хидратиращия околоочен крем?

Стягащият околоочен гел обикновено се използва, за да съживи зоната под очите, като охлажда, освежава и енергизира деликатната кожа. Стягащият околоочен гел на Хербалайф SKIN помага да увеличите еластичността на кожата. Околоочният крем може да се използва, както през деня, така и през нощта, но обикновено се нанася преди лягане. По-богат в текстурата си в сравнение с околоочния гел, околоочният крем доставя допълнителна хидратация и витамини. За страхотни резултати опитайте Стягащия околоочен гел и Хидратиращия околоочен крем.

Защо е нужно да ексфолирам кожата си?

Ексфолирането на кожата е естествен процес. Всъщност, губим по 1 милион клетки всяка минута. Използването на ексфолиращ скраб помага на този процес. Тийнейджърите напълно обновяват кожата си на всеки 14 дни. Докато станем на 40, това време може да се увеличи до около 30-40 дни и като резултат да имаме суха, бледа кожа или такава на петна. Правилната ексфолиация намалява времето, през което клетките седят на повърхността. Скрабът премахва сухите, мъртви клетки и така по-новите клетки на кожата излизат наяве, давайки ни по-здравословен и по-жизнен вид на кожата. Почистващата глинена маска с мента на Хербалайф SKIN съдържа семена от боровинки за ексфолиация, както и перли от жожоба за изглаждане и полиране на кожата.

Защо е необходимо да позвам маска?

Маската извършва едновременно почистване, тониране и хидратация. Хидратира и абсорбира мазнината от кожата, помага за подобряване вида на порите, за премахване на замърсяванията и за тониране на кожата. Резултатът е мека, гладка кожа с подобрена текстура и цвят. Винаги е добре след маската да нанесете хидратиращ крем или нощен крем, за да помогнете да се се поддържа добър баланс на хидратация.

Колко дълго да оставя да действа Почистващата глинена маска с мента за максимален резултат?

Оставете Почистващата глинена маска с мента на Хербалайф SKIN да действа най-малко 5 мин до 10 мин за максимално добър резултат.

Ако реша да използвам маска и да ексфолирам кожата си в един и същи ден, с кое да започна?

Бих посъветвала първо да ексфолирате кожата. Няма смисъл да хабите качествена маска върху мъртви клетки. Когато ексфолирате първо, започвате с хубаво, чисто лице, върху което да нанесете маската. Това ще позволи на маската наистина да достави своите ползи, без мъртвите или умиращи клетки на кожата да попречат на това.
Филтри
Подреди по
https://www.livechatalternative.com/