Често задавани въпроси (FAQ)

Какви продукти трябва да закупя, за да има ефект?

Преди да можем да ви отговорим,препоръчваме да попълните БЛАНКАТА ЗА КОНСУЛТАЦИЯ!

Може да тествате продуктите чрез 3 дневния пакет на Herbalife. За пълноценен ефект обикновено хората съчетават три основни продукта – Шейк Формула 1Алое концентрат и Термоджестик чай. Някои постигат страхотни резултати само с шейка, а други с шейк и алое или шейк и чай. Зависи от нуждите и потребностите на всеки човек.

Но продуктите без правилно хранене няма да ви помогнат.

Ще се чувствам ли гладен, докато консумирам продукти на Herbalife Nutrition?

Учудващо е колко хора са изненадани от факта, че са пълни, но много рядко чувстват глад. Ние можем да се чувстваме гладни не само когато е нужно да се храним. Причините могат да бъдат десетки! Продуктите на Herbalife спомагат за по-качественото усвояване на хранителните вещества и подпомагат мускулатурата, метаболизма и цялостно по-здравословния начин на живот.

Колко килограми мога да сваля?

Всичко зависи от вас, тъй като свалянето на килограми зависи от няколко основни и много второстепенни фактори. Аз съм сигурен, че моят хранителен режим може да постигне ефект винаги, ако се спазва.Ивсе пак,резултатите са индивидуални за всеки човек.

Мога ли да консумирам продуктите,ако имам заболявания и взимам други лекарства?

Шейк Формула 1 е храна в пълния смисъл на думата и перфектен заместител за закуска и/или вечеря. Можете да бъдете спокойни, че не влияе на заболявания и лекарства и продуктите ни не са лекарства. Ако имате непоносимост към глутен, соя или лактоза, може да използвате специалния шейк в този случай. Всеки продукт има списък със съдържанието си.Винаги препоръчваме и консултация с Вашия личен лекар, ако имате притеснения или не сте сигурни дали може да приемате даден продукт.

Колко струват продуктите?

Цените може да видите в магазина. Ние вярваме, че ефективните и качествени продукти трябва да се продават на възможно най-добрата цена!И за да са достъпни за повече хора правим периодични отстъпки от цената!

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас
https://www.livechatalternative.com/